CONTRACTACIÓ: Tlf 650035002 (Tambè Whatsapp)

naturserra@hotmail.com / www.facebook.com/naturserra

Allotjaments

A la Serra d'en Galceran contem amb molts allotjaments rurals tant en el mateix nucli com a Els Rosildos (7 km del nucli) i a Els Ivarsos (17 km del nucli). També disposem d'una zona d'acampada lliure i un refugi a la zona de la Foresa, a un quilòmetre del poble per carretera i 500 metres per un sender, on també es pot fer nit. 

 

Visites Guiades

Naturserra també realitza visites guiades als llocs més emblemàtics i singulars del poble, com el Roure Valencià descobert pel Botànic Cavanilles, la nevera del poble (única nevera situada dins d'un nucli urbà), els forns de calç i  la zona de la destileria d'espígol. També es pot visitar el museu del Bisbe Beltran al palau Casalduch on podem trobar tot allò que posseïa a casa com les famoses "manisetes", el museu Francisco Agut on podem contemplar tots els escuts papals dels 80 bisbes que hi han hagut picats sobre pedra i l'església d'estil barroc.

 

Visita a la 'Cova Santa'

En aquesta visita podreu entrar a una cova a peu plà. Està situada en el barranc de la Canà pero es pot aplegar amb cotxe. Aqusta cova està formada per la disolució de la cal, per aquest motiu les estactites i estalacmites estan formades de carbonat de calçi. Ademés aquesta cova té una replica de la mare de Déu d'Altura per això rep el nom de Cova Santa. Aquesta visita tè un preu de 5 € amb una duració aproximada de 40 min i una xicoteta explicació de la seva història.